دکتر اورولوژی خوب در تهران

متخصص-کلیه
آنچه می خوانید...

دکتر اورولوژی به تشخیص و درمان بیماری‌هایی که مربوط به دستگاه ادراری زنان و مردان است می‌پردازد داشتن اطلاعات کافی در مورد نحوه انتخاب بهترین متخصص اورولوژی به تشخیص و درمان بیماری شما کمک شایانی می کند. دستگاه ادراری بدن شامل قسمت‌های مختلفی از جمله کلیه، غدد فوق کلیه، مثانه و پیشابراه می‌شود. اگر در سیستم ادراری خود دچار مشکل شدید و به دنبال یک متخصص اورولوژی خوب هستید با ما همراه باشید.

گیف کلیه

متخصص اورولوژی با بررسی دلایل بروز بیماری و ارائه بهترین برنامه‌ی درمانی به درمان بیماری شما می‌پردازد. سیستم مجاری ادراری موجب ایجاد ادرار می شود و آن را ذخیره و دفع می کند. متخصص اورولوژی در زمینه درمان هر بخش از این سیستم فعالیت می‌کند. این متخصص می تواند کلیه قسمت های سیستم تولید مثل مردان را درمان کند. دکتر اورولوژ برای درمان بسیاری از اختلالات مجاری ادرار درمان و راهکاری جداگانه دارد. بنابراین اگر می خواهید با این رشته و تخصص بیشتر آشنا شوید می توانید در ادامه ما را همراهی کنید.

گیف دستگاه گوارش

درباره علم اورولوژی چه میدانید؟

علم اورولوژی یکی از شاخه های پزشکی است که به طور کلی به ارگان های تولید مثل مردان، درمان سیستم دفع ادراری مردان و همچنین به جراحی کلیه مربوط می شود. اورولوژی در خانم ها به دستگاه ژنیتال و تولید مثل خانم ها ارتباطی ندارد. در هر سنی می توان به متخصص اورولوژی مراجعه کرد اما بیشتر مشکلات مربوط به این بیماری، به جز ناباروری، در بین افراد پنجاه سال به بالا ایجاد می شود. به طور تقریبی رشته ی زنان زایمان خانم ها، در آقایان شبیه به رشته ی اورولوژی می باشد. زیر گروه های اورولوژی عبارت اند از: اورولوژی زنان، اورولوژ کودکان، اوروانکولوژی و آندویورولوژی.

اورولوژی در واقع شاخه ای از علم پزشکی می باشد که با درمان و جراحی سیستم دفع ادراری در زنان و مردان کار دارد و به سیستم تولید مثل زنان و مردان مربوط می باشد. ولی لازم به ذکر است که در زنان اورولوژی در دستگاه تولید مثل هیچ گونه دخالتی ندارد. پزشکانی که در این زمینه تخصص دارند با نام متخصص اورولوژی یا اورولوژیست شناخته می شوند‌.

دکتر اورولوژی

فوق تخصص اورولوژی چه کسی است؟

اورولوژ پزشکی است که وظیفه او بررسی و درمان مشکلات مجاری ادراری تناسلی و کلیه می باشد. املای درست فارسی آن اورولوژ نوشته می شود. اما در بعضی از جاها دیده شده است که به صورت ارولوژ نوشته شده که البته این لغت از نظر املایی درست نمی باشد. اورولوژ بیماری های مربوط به کلیه، سیستم ادراری و تناسلی، هم کودکان و هم بزرگسالان را بررسی و درمان می کند. این متخصص بیشتر مربوط به آقایان می شود ولی در زنان نیز نقش بسیاری دارد. در واقع اورولوژیست کسی است که هم متخصص کلیه و هم متخصص مجاری ادراری می باشد متخصص اورولوژیست با ارگان هایی مثل، غدد آدرنال، کلیه ها، مجاری ادرار، حالب های مثانه، VAS و کلیه، منی، اپی دیدیم، بیضه ها و آلت تناسلی سر و کار دارد. فیلم هایی که در ادامه مشاهده می کنید به شما کمک می کنند تا شناخت بیشتری از این بیماری ها داشته باشید.

دکتر اورولوژ همواره می تواند بیماری های دستگاه ادراری در مردان و زنان و همچنین ارگان های تولید مثل در مردان را درمان کند. وظیفه اورولوژیست، تشخیص و درمان اختلالات جنسی در مردان است. اورولوژیست مفهوم واقعی جمله ی هیچ زوجی بدون فرزند نخواهد ماند، را نشان داده است و در این امر به طور چشمگیری موفق بوده است. علم اورولوژی با پیشگیری های مداوم و درمان، باعث حفظ بیشتر بیماری های کلیوی شده و امید به زندگی این افراد را افزایش داده است.
در بدن سیستم دستگاه ادراری و دفع ادرار و تولید مثل ارتباط بسیار نزدیکی با هم دارند و ممکن است بروز مشکل در یک سیستم روی سیستم دیگری نیز تاثیر بگذارد و آن را دچار اختلال کند، بنابراین بسیاری از بیماری‌ ها در این شاخه پزشکی دستگاه سیستم ادراری تناسلی با نام بیماری های تناسلی ادراری معروف هستند. فردی که متخصص ارولوژی است، باید پس از پایان دوران دانشکده پزشکی به میزان حداقل ۵ سال در دوره‌های رشته اورولوژی شرکت کرده تا بتواند درجه اورولوژیست را اخذ کند. پس از آن برای اینکه متخصص اورولوژی در شاخه های مختلف این رشته بتواند به تحصیل بپردازد، باید دوره فوق تخصص را که یک تا سه سال است سپری کند.

به طور کلی می‌توان گفت ارگان هایی در بدن که متخصص ارولوژی با آنها سر و کار دارد شامل قسمت های زیر می باشد:

  • کلیه ها
  • پروستات
  • مجاری ادرار
  • بیضه ها
  • اپی دیدیم
  • غدد آدرنال
  • حالب های مثانه

دکتر جراحی اورولوژی

به طور کلی متخصص کلیه و دکتر ارولوژ فردی می باشد که در رشته ارولوژی تخصص دارد و در زمینه تشخیص، درمان و کنترل بیماری ها یا اختلالات اورولوژی فعالیت می کند. متخصصین اورولوژی می‌توانند بیماری هایی که مربوط به دستگاه تناسلی در مردان و زنان هستند را تشخیص داده و آنها را درمان کنند. همچنین آنها می توانند هر چیزی که به دستگاه تناسلی مردان مربوط می باشد را تشخیص داده و آن را درمان نمایند. در برخی مواقع ممکن است عمل جراحی نیز توسط دکتر اورولوژ انجام شود. برای مثال برای از بین بردن سرطان و یا باز کردن انسداد دستگاه ادراری عمل جراحی برای بیماران را انجام می دهند. فعالیت دکتر اورولوژیست در محیط های مختلفی مثل درمانگاه خصوصی، بیمارستان و مراکز اورولوژی می باشد.

در رشته ی اورولوژی عمل های جراحی زیادی انجام می شود که در بسیاری از موارد از تکنولوژی های پیشرفته پزشکی در جراحی استفاده می کنند. سنگ شکنی و درمان تهاجمی و غیر تهاجمی سنگ های موجود در سیستم ادراری در زیر مجموعه ی این رشته بوده است که امروزه به دلیل پیشرفت تجهیزات پزشکی، این بیماری ها را اکثرا با جراحی های بسته درمان می کنند. بیماری هایی مثل، ناباروری آقایان، مشکلات جنسی، بیماری های مادرزادی ادراری و تناسلی، سنگ های ادراری، سرطان های سیستم تناسلی و ادراری، مریضی های پروستات، بیماری های مربوط به کیسه بیضه و بیضه ها و حتی جراحی دستگاه تناسلی خارجی مردان، با این رشته قابل درمان هستند. جراحی پیوند کلیه نیز در رشته و علم اورولوژی انجام می شود.

در رشته اورولوژی جراحی های مختلفی انجام می شود که در برخی مواقع از تکنولوژی پیشرفته برای این جراحی استفاده می کنند. همچنین برخی از بیماری ها ممکن است نیاز به جراحی داشته باشد و از طریق مصرف دارو درمان شود مثل پروستات خوش خیم و عفونت های مجاری ادراری.

ممکن است متخصص اورولوژی جراحی را به صورت باز انجام دهد که در آن بخشی از بدن با کمک تیغ جراحی باز می شود. همچنین احتمال دارد که برخی از جراحی ها به صورت بسته و با کمک دستگاه لاپاراسکوپی انجام شود. دستگاه از طریق سوراخ کوچک وارد بدن بیمار شده و جراحی با کمک آن انجام می شود. با وجودی که مقایسه بین جراحی باز و لاپاراسکوپی از نظر موفقیت درمانی دارای شانس تقریباً یکسانی هستند، اما بیمارانی که با استفاده از دستگاه لاپاراسکوپی جراحی می شوند، در مقایسه با بیمارانی که عمل باز انجام داده اند از بیمارستان زودتر ترخیص می شود.

بهترین اورولوژیست کودکان

در هر سنی می توان به یک اورولوژیست مراجعه کرد. اورولوژیست کودکان جراح هایی هستند که مشکلات تناسلی و ادراری کودک را شناسایی و درمان می کنند. این متخصصان به طور کلی خدمات ریفلاکس وزیکویورترال، ارزیابی و مدیریت اختلالات تخلیه و عفونت های دستگاه ادراری که به جراحی نیاز دارند را ارائه می دهند. اگر کودک به بیماری های کلیوی، حالب و مثانه مبتلا شود، متخصص اورولوژی می تواند کودک را درمان کند. در گذشته نه چندان دور بیماری های مادرزادی مربوط به سیستم تناسلی ادراری، باعث آسیب غیر جبران شدنی در زندگی کودک میشد. اما امروزه با درمان به موقع یعنی درمان بلافاصله بعد از تولد کودک این بیماری جبران پذیر شده است. اما باید دقت داشت که کودک حتما به موقع تحت درمان قرار گیرد.

متخصص اورولوژی کودکان در زمینه تشخیص مشکلات ادراری و تناسلی کودکان فعالیت کرده و آن را درمان و مدیریت می کند. به طور کلی خدمات قابل ارائه توسط ارولوژیست کودکان شامل موارد زیر می باشد:

  • عفونت های دستگاه ادراری که نیاز به جراحی دارند.
  • ارزیابی و مدیریت اختلالات تخلیه
  • ریفلاکس وزیکوورترال
اورولوژی کودکان

دکتر اورولوژی خوب در تهران

بزرگ شدن غده پروستات، سرطان مثانه، کلیه ها، آلت تناسلی، بیضه ها و غدد فوق کلیه و پروستاتسیستیت بینابینی که سندرم مثانه دردناک نام دارد.اختلال در نعوظ، یا مشکل در گرفتن یا نگه داشتن نعوظ، ناباروریسنگ کلیه بیماری های کلیوی، واریکوسل یا رگ های متورمی که در داخل بیضه وجود دارد، عفونت مجاری ادراری، پروستاتیت که التهاب غده پروستات می باشد.

همچنین موارد زیر در زنان توسط متخصصین اورولوژی درمان می شود:

  • سیستیت بینابینی
  • پرولاپس مثانه یا ریزش مواد داخل مثانه به داخل مهبل (واژن)
  • سرطان مثانه، کلیه ها و غدد فوق کلیوی
  • مثانه بیش فعال
  • سنگ کلیه
  • عفونت مجاری ادراری
  • بی اختیاری ادراری

چرا دکتر داریوش محمدی؟

دکتر داریوش محمدی جزء نفرات برتر برد تخصصی اورولوژی کشور، دارای دکترای پزشکی عمومی و فلوشیپ فوق تخصص جراحی اندوسکوپیک و لاپاراسکوپی کلیه و مجاری ادراری است. وی عضو انجمن اورولوژی اروپا و ایران و همچنین عضو انجمن اندوسکوپیک و لاپاراسکوپی کلیه و مجاری ادراری هستند. در ادامه خدمات دکتر داریوش محمدی، فوق تخصص اورولوژی در شهرک غرب تهران را شرح می‌دهیم. با ما همراه باشید.

متخصص اورولوژی خوب

خدمات

برخی از خدمات دکتر داریوش محمدی شامل موارد زیر می‌شوند:

سنگ کلیه

*خارج کردن سنگ کلیه از طریق پوست: سنگ کلیه یک بیماری بسیار رایج در دستگاه ادراری است. در گذشته سنگ‌های کلیه با ایجاد یک برش بزرگ خارج می‌شدند اما امروزه پزشک سنگ کلیه را با ایجاد برش‌های کوچک خارج می‌کند.

*سنگ شکن درون اندامی: سنگ با هر اندازه‌ای که باشد اگر بیشتر از 4 بار دفع نشود پزشک از سنگ شکن درون اندامی برای درمان استفاده می‌کند. سنگ شکن درون اندامی روشی برای شکستن سنگ کلیه از راه مجرای ادراری است. به طور کلی، این روش برای سنگ‌های حالب فوقانی بسیار موثر است.

سنگ شکن درون اندامی
جراحی پروستات

*جراحی پروستات: جراحی برای برداشتن کامل و یا قسمتی از غده پروستات جراحی پروستات یا پروستاتکتومی نام دارد. دلایل رایج انجام این عمل جراحی سرطان پروستات و یا بزرگی پروستات است. علائم این بیماری شامل وجود خون در ادرار،التهاب پروستات، ناتوانی در کنترل ادرار و عفونت مجرای ادراری می‌شود.

*جراحی لاپاراسکوپی: جراحی لاپاراسکوپی برای یافتن مشکلاتی مانند کیست، چسبندگی، عفونت و فیبروئیدهای رحمی استفاده می‌شود. این جراحی معمولا به صورت سرپایی انجام می‌شود و شما بلافاصله بعد از انجام عمل جراحی به خانه بازمی‌گردید.در این عمل جراحی قسمتی از بافت ناحیه‌ی مورد نظر برای نمونه برداری برداشته می‌شوند.

لاپاراسکوپی
 ناباروری

*جراحی ناباروری به روش میکروسکوپی واریکوسل: واریکوسل یک بیماری مردانه است که درون کیسه‌ای که بیضه در آن قرار می‌گیرد به وجود می‌اید. در اکثر موارد فرد مبتلا به واریکوسل نیازی به درمان ندارد و به راحتی صاحب فرزند می‌شود اما گر این بیماری با درد، ناباوری و خشکی پوست بیضه همراه باشد باید حتما به یک پزشک خوب جهت درمان مراجعه کنید.

*درمان تومور مثانه: مخرب‌ترین بیماری مثانه سرطان و یا تومور مثانه نام دارد. تومور مثانه معمولا به شکل گل کلم است و در دیواره‌ی مثانه قرار دارد. امروزه با پیشرفت علم پزشکی روش‌های درمانی بسیاری برای این بیماری وجود دارد. یک پزشک مجرب با توجه به علائم، نوع و مرحله‌ی بیماری تصمیم می‌گیرد که چه درمان موثری را رائه دهد.

تومور مثانه
 زگیل تناسلی

*درمان زگیل تناسلی: یکی از شایع‌ترین بیماری‌هایی که در اثر روابط جنسی بروز پیدا می‌کند زگیل تناسلی است. برای درمان زگیل تناسلی روش‌های متعددی وجود دارد. روش درمانی مناسب توسط پزشک و با توجه به اندازه‌ی ضایعه و محل بروز آن تعیین می‌شود.

*درمان هماچوری یا خون ادراری: خون در ادرار یک نشانه‌ی هشدار دهنده است. در خون ادراری کلیه‌ها به سایر اندام‌های دستگاه دفع ادرار اجازه می‌دهند تا سلول‌های خونی را وارد ادرار کنند. نوع درمان این بیماری به دلایل بروز آن و تشخیص پزشک بستگی دارد.

خون ادراری
سنگ حالب

درمان سنگ حالب: یکی از رایج‌ترین دلایل ایجاد سنگ حالب حرکت سنگ از کلیه و افتادن آن در لوله‌ی حالب است. بر خلاف سنگ کلیه که با درد زیادی همراه نیست، سنگ حالب باعث ایجاد علائم و درد بسیار زیادی در بیمار می‌شود. درد بسیار شدید، ادرار سخت، بالا رفتن فشار خون و ادرار خونی از علائم این بیماری هستند.

سوالات متداول از دکتر اورولوژی خوب در تهران

پزشکان زیادی برای درمان بیماری شما وجود دارند ولی بسیار ضروری است که تشخیص دهید کدام یک از آنها بهترین انتخاب برای درمان بیماری شما هستند. یک متخصص اورولوژیست خوب ابتدا بیمار را به طور کامل معاینه می‌کند و سپس با تجویز آزمایشات لازم به درمان بیماری می‌پردازد. انتخاب یک پزشک مناسب و با مهارت تاثیر به سزایی در درمان بیماری دارد. دکتر داریوش محمدی با به کارگیری بهترین و موثرترین روش‌های درمانی به درمان بیماری شما می‌پردازد.

اشتراک گذاری مطلب:

دکتر داریوش محمدی

متخصص اورولوژی
فوق تخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری،
فلوشیپ اندویورولوژی