متخصص اورولوژی کودکان کیست؟

متخصص اورولوژی کودکان در تهران - دکتر داریوش محمدی

متخصص اورولوژی کودکان کیست؟

فهرست مطالب

در صورتی که کودکی با مشکلات مربوط به دستگاه تناسلی یا دستگاه ادراری مواجه شود ، لازم است که حتماً به یک متخصص اورولوژی کودکان یا متخصص کلیه مراجعه کند. در این زمینه ضروری است که کودک خود را نزد یک متخصص ارولوژی با تجربه برای درمان برد. اما چه کسی بهترین متخصص ارورلوژی کودکان است ؟ در ادامه مطلب از بهترین متخصص اورولوژی در تهران دکتر داریوش محمدی به پاسخ سوال خود دست خواهید یافت.
متخصص اورولوژی کودکان در تهران - دکتر داریوش محمدی

متخصص اورولوژی کودکان در تهران دکتر محمدی

متخصص اورولوژی کودکان فردی است که می ‌تواند مشکلات مربوط به ادرار و دستگاه تناسلی را در کودکان تشخیص دهد و برای درمان آن اقدام کند. اورولوژی کودکان از مدیریت دستگاه تناسلی و اداری تشکیل شده است که ممکن است در هر سنی برای کودک اتفاق بیفتد و روی مشکلات پیشرونده که باعث صدمه دیدن به کلیه و مثانه و مجاری ادراری و دستگاه تنفس تناسلی می شود، تاثیر زیادی می گذارد. اورولوژ کودکان دارای فوق تخصص جراحی پزشکی مربوط به اختلالات سیستم تناسلی کودکان می باشد. متخصص اورولوژی کودکان می‌                     تواند مشکلات مربوط به ارولوژی کودکان دختر و پسر را از تولد تا سنین اولیه درمان نماید. رایج ترین مشکلات مربوط به کودکان شامل اندام های تولید مثل و بیضه و اختلالات ادرار می باشد که می توان برای درمان آن ها به ارولوژیست کودکان مراجعه کرد.

خدمات قابل ارائه توسط متخصص اورولوژی کودکان در تهران

دکتر اورولوژیست خوب خدمات مختلفی انجام می دهد که از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • جراحی کشاله ران در دوران کودکی و نوجوانی که شامل مواردی مثل بیضه ها، هیدروسل، فتق و واریکوسل است.
    • ارزیابی و مدیریت در رابطه با مشکلات دستگاه ادراری پیش از تولد
    • ترمیم و درمان دستگاه ادراری
    • سازماندهی و مدیریت جراحی بیماران کلیوی و مدیریت جراحی تومورها و بدخیمی های کلیه و مثانه
    • تشخیص و شناسایی و رفع اختلالات دستگاه تناسلی و ریفلاکس رگ های وریدی و مجاری ادراری که به عمل نیاز خواهد داشت.
    • ارزیابی و مدیریت مشکلات دستگاه ادراری که با شرایط عصبی مثل اسپینا بیفید مربوط می باشد.

علت و درمان برگشت ادرار به کلیه در کودکان توسط متخصص اورولوژی چیست؟

برگشت ادرار به کلیه در کودکان که به آن ریفلاکس وزیکویورترال (VUR) گفته می ‌شود ، زمانی رخ می ‌دهد که ادرار از مثانه به سمت کلیه‌ ها بازمی ‌گردد. علت این مشکل معمولاً نقص در ساختار یا عملکرد دریچه بین حالب و مثانه است. متخصص اورولوژی کودکان ابتدا با آزمایشات تصویربرداری مانند سونوگرافی و سیستووگرام این مشکل را تشخیص می ‌دهد. درمان می ‌تواند شامل مصرف آنتی ‌بیوتیک برای پیشگیری از عفونت ، تغییرات در عادات زندگی یا در موارد شدیدتر ، جراحی برای اصلاح ساختار دریچه باشد. هدف درمان جلوگیری از آسیب به کلیه‌ ها و عفونت‌ های مکرر است.

متخصص اورولوژی چگونه کودک را برای درمان آماده می کند؟

معمولا کودکان مانند بزرگترها قادر به بیان اینکه از چه چیزی ناراحت هستند نبوده و نمی توانند درد خود را به طور کامل توضیح دهند. همچنین آنها در رابطه با سوالات پزشکی قادر به دادن پاسخ درست نیستند. متخصص اورولوژی کودکان می‌تواند روی نیازهای والدین و کودکان تمرکز کرده و حتی در برخی موارد که آنها دارای مشکل خجالتی بودن یا حساس بودن هستند، از طریق بررسی رفتار کودک می‌توانند او را درمان کرده و جهت درمان او را به همکاری دعوت کند. همچنین یک دکتر اورولوژی دارای تجهیزات مخصوصی برای کودکان است که می تواند با ایجاد محیطی آرام و بدون تهدید موجب آرامش کودک شده و برای درمان او اقدام نماید.

بیماری های اورولوژی کودکان

در کودکان بروز بسیاری از عوارض در زمان تولد شایع می باشد. از جمله آنها می‌توان به دستگاه تناسلی یا سیستم ادراری کودکان اشاره کرد که شامل موارد زیر است می باشد:

    • واریکوسل
از مجموعه ای از رگ های بزرگ شده که به رگ های واریسی شباهت دارند، تشکیل شده و در امتداد اسپرماتیک کورد قرار دارد. در هر زمانی ممکن است این بیماری اتفاق بیفتد. ولی معمولاً مشکل در بین بزرگسالان دیده می شود. همچنین در نوجوانان نیز ممکن است موجب اختلال در رشد بیضه ها شود و در برخی مواقع در سال های بعدی باعث ناباروری خواهد شد.
    • ریفلاکس وزیکویورترال
این مشکل هنگامی بروز پیدا می‌کند که در آن به جای اینکه ادرار به شکل یک طرفه از مثانه خارج شود، مجدداً وارد کلیه ها خواهد شد. به علت عملکرد نادرست ساختار دریچه ای شکلی که ادرار را از کلیه به مثانه تخلیه می کند این مشکل در کودکان اتفاق خواهد افتاد.
    • بیضه نزول نکرده
این مشکل که با نام کریپتورکیدیسم نیز شناخته می شود، زمانی رخ می‌دهد که یک بیضه به جای اینکه داخل کیسه بیضه بالاتر قرار گیرد، در مکانی غیر طبیعی قرار گرفته است.
  • هیپوسپادیاس
هنگامی که لوله ای که ادرار از آن خارج می ‌شود به جای سر آلت در نقطه ای در زیر آلت تناسلی باز خواهد شد، این مشکل بروز پیدا می کند.

متخصص اورولوژی کودکان در درمان مشکلات ارثی کلیه چه نقشی دارد؟

متخصص اورولوژی در تشخیص و درمان مشکلات ارثی کلیه نقش حیاتی دارد. این پزشکان با بهره ‌گیری از دانش تخصصی خود در زمینه سیستم ادراری کودکان ، قادرند بیماری ‌های ارثی کلیه را شناسایی و مدیریت کنند. آن‌ ها با انجام معاینات دقیق ، آزمایشات تخصصی و تصویربرداری‌ های لازم ، به تشخیص صحیح بیماری می ‌پردازند و سپس برنامه درمانی مناسبی را تعیین می‌ کنند. علاوه بر این ، متخصص اورولوژی کودکان می‌ تواند به خانواده ‌ها مشاوره ژنتیکی ارائه دهد تا از بروز مشکلات مشابه در آینده پیشگیری شود.
بیماری های اورولوژی کودکان

درمان بیماری های اورولوژی کودکان

در رابطه با درمان بیماری های اورولوژی کودکان می توان گفت که این درمان به موارد مختلفی بستگی دارد. با در نظر گرفتن سن کودک، مشکل مربوط به دستگاه ادراری کودک، پایداری مشکل مربوطه و … درمان متفاوت خواهد بود. یک متخصص اورولوژی کودکان دارای تجربه و صلاحیت های لازم برای درمان کودکانی است که به بیماری دستگاه تناسلی یا مجاری ادراری مبتلا شده اند و با توجه به نوع مشکل دستگاه تناسلی(کلیه ها، مجرای ادرار، مثانه) می تواند برای درمان اورولوژی کودکان اقدام کند‌. متخصص اورولوژی در مدیریت بیماری های اورولوژی کودکان دارای تجربه کافی است.

تفاوت متخصص اورولوژی کودکان و بزرگسالان چیست؟

تفاوت اصلی متخصص اورولوژی با اورولوژیست ‌های بزرگسالان در تمرکز آن‌ ها بر گروه‌ های سنی مختلف است. متخصص اورولوژی کودکان به ‌طور ویژه در تشخیص و درمان مشکلات کلیه ، مثانه و دستگاه ادراری در نوزادان ، کودکان و نوجوانان تخصص دارد. این متخصصان با توجه به فیزیولوژی خاص کودکان و رشد و تکامل آن‌ ها ، روش‌ های درمانی و جراحی‌ های متناسب با سنین پایین را به کار می ‌برند. در مقابل ، اورولوژیست ‌های بزرگسالان به درمان مشکلات مشابه در افراد بالغ پرداخته و نیازهای مرتبط با سنین بالاتر را در نظر می ‌گیرند. همچنین، اورولوژی کودکان بر درمان ناهنجاری‌ های مادرزادی و مشکلات رشد ادراری تمرکز دارد.

پاسخ به سوالات متداول شما

  •  متخصص اورولوژی کودکان چه وظایفی دارد؟

متخصص اورولوژِ کودکان به تشخیص و درمان بیماری های ادراری تناسلی کودکان می پردازد که شامل موارد زیر می شود: بررسی و درمان اختلالات تخلیه عفونت های دستگاه ادراری

  • از چه سنی می توان به متخصص اورولوژی مراجعه کرد؟

شما در تمام سنین می توانید به متخصص اورولوژی مراجعه کنید. مشکلات ادراری معمولا از سن 50 سالگی بروز پیدا می کنند.

دکتر داریوش محمدی

دکتر داریوش محمدی ، بهترین اورولوژیست تهران ، با رتبه برتر بورد اورولوژی و تخصص در جراحی کلیه و مجاری ادراری ، اطمینان و اعتماد بیماران را نیز جلب کرده است. دکتر محمدی با گذراندن دوره‌ های فلوشیپ اندویورولوژی و لاپاروسکوپی و بهره‌گیری از جدیدترین تکنیک‌ ها ، درمان‌ های کم‌تهاجمی و موثری را ارائه می‌ دهد که بهبودی سریع همراه با کیفیت بالای زندگی را تضمین می‌ کند.

تازه های مجله پزشکی :

اشتراک گذاری :